Bestel 24/7 online - thuisbezorgd van ma t/m vr

Zand los gestort of in BigBag

Zand voor straten, paardenbakken, ondergronden, ophoging, drainage en mengen. Het zand van Zandhandel Hoeksche Waard komt uit de Noordzee en uit de grote rivieren en is dus afkomstig uit Nederland. Het zand wordt geleverd conform de eisen uit de BRL 9313 en voldoet aan de eisen van het Besluit Bodemkwaliteit.

Op onze loswal in ’s-Gravendeel wordt het zand per binnenvaartschip aangevoerd. Daar lossen wij het zand met een mobiele overslagkraan uit de schepen en slaan het op in speciale zandtrechters en opslagvakken. Vanaf ’s-Gravendeel worden bulkhoeveelheden met vrachtwagens naar de toepassingslocatie vervoerd. Daarnaast wordt onze locatie in Strijen elke dag bevoorraad vanuit ’s-Gravendeel. In Strijen kunnen ondernemers en particulieren zelf zand afhalen. Het zand wordt dan los of in bigbags op een aanhanger geladen. Diverse soorten zand hebben wij op voorraad op onze locaties. Klik op de producten om te zien welk zand u het beste kunt gebruiken. Als u advies wilt kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wij kunnen iedere gewenste hoeveelheid franco werk verzorgen; losgestort of in handige Big Bag

Afvoeren van puin, grond of groenafval?

Dat kan. Het is mogelijk om puin, grond of groenafval te laden met de kraan en deze materialen verantwoord voor u af te voeren. U wordt afgerekend op het aantal kuubs dat we meenemen + onze ritprijs. We informeren u graag over de mogelijkheden en prijzen. Neem contact op om producten af te voeren.