Bel ons direct    078 - 6741801

Funderingen & Verhardingen

Menggranulaat

Menggranulaat

Menggranulaat wordt geproduceerd door het breken van beton- en metselwerkpuin. Het materiaal wordt veel toegepast in de fundering van wegen, opritten en bedrijfsterreinen. Op deze fundering kan vervolgens een halfverharding, bestrating of asfalt aangebracht worden. Menggranulaat kan geleverd worden in een tweetal gradaties, 0/16 en 0/31,5. De fijne gradatie wordt meestal gebruikt om de fundering te profileren.

Betongranulaat

Betongranulaat

Betongranulaat wordt geproduceerd door het breken van enkel en alleen betonpuin. Het materiaal wordt veel toegepast in de fundering van wegen, opritten en bedrijfsterreinen. Doordat er alleen betonpuin wordt gebroken is dit een hoogwaardig funderingsmateriaal. De nog aanwezige cement zorgt ervoor dat de fundering zich bindt en hierdoor sterker is dan een fundering van menggranulaat. Op deze fundering kan vervolgens een halfverharding, bestrating of asfalt aangebracht worden. Betongranulaat kan geleverd worden in een tweetal gradaties, 0/16 en 0/31,5. De fijne gradatie wordt meestal gebruikt om de fundering te profileren maar kan ook uitstekend gebruikt worden als definitieve afwerklaag in bijvoorbeeld een toegangspad of wandelpad..

Noordzeeschelpen

Noordzeeschelpen

Gewassen schelpen komen uit de Noordzee. Hier worden ze opgezogen van de zeebodem en gewassen. Door de schelpen te wassen en te zeven wordt het grove vuil (zoals stenen en klei) eruit gespoeld. Er kan altijd nog wel zand of wat schelpengruis voorkomen tussen de schelpen. De schelpen kunnen toegepast worden in kelders en kruipruimtes om vocht tegen te gaan. Daarnaast worden de gewassen schelpen steeds vaker toegepast in voetpaden als afdeklaag. De schelpen beperken de onkruidgroei op het pad waardoor het lange tijd schoon en fris blijft.

Kleischelpen

Kleischelpen

Kleischelpen zijn een mengsel van schelpen en klei. De schelpen vormen met de klei een prima funderingslaag in bijvoorbeeld een wandelpad. Dit komt omdat de kalk in de schelpen zich bindt aan de klei, zoals cement in een betonproduct.. Kleischelpen zijn ideaal voor aanleg van parkeerplaatsen, opritten, wandel- en fietspaden. Door de dichtheid van het materiaal heeft onkruid weinig kans. Er kan eventueel voor gekozen worden om het pad af te werken met een laag gewassen schelpen.

Gralux

Gralux

Gralux is een natuurlijk halfverhardingsmateriaal wat geproduceerd wordt uit Dolomiet-gesteente. Dit materiaal heeft een hoge waterdoorlatendheid en kan goed tegen vorst en dooi. Het voorkomt de doorgroei van onkruid en is milieukundig schoon. Het materiaal wordt veel toegepast op wandelpaden, jeu de boulesbanen en parkeerplaatsen.

Al onze materialen kunnen zowel losgestort als in bigbag’s geleverd worden.

De meeste producten hebben wij standaard op voorraad, echter niet allemaal. Het is daarom raadzaam altijd contact met ons op te nemen over de actuele voorraad en beschikbaarheid. De producten kunnen afgehaald worden op onze locatie te Strijen of door ons bij u thuisbezorgd worden.

Contact

Simon Stevinstraat 12
3291 CA Strijen

T: 078 - 6741801
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Facebook    LinkedIn

 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
07.00 - 16.30 uur
Zaterdag:
08.00 - 11.00 uur

Neem contact met ons op

Vul uw naam in!
Vul een geldig e-mail adres in!
Vul je telefoonnummer in!
Invalid Input
Ga akkoord met de privacyverklaring.

 

 

© 2018 Zandhandel Hoeksche Waard | Privacy statement | Algemene voorwaarden | Sitemap

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie