Transport

TRANSPORT ZAKELIJK EN PARTICULIER

Met ons moderne wagenpark bezorgen wij dagelijks onze producten bij de klant. We kunnen alle producten losgestort bij u leveren, maar ook in bigbag’s. Onze vrachtwagens beschikken over een kraan die de bigbag’s bij u op de oprit of in de tuin kan plaatsen. Ook is het mogelijk om puin, grond of groenafval te laden met de kraan en deze materialen verantwoord voor u af te voeren. Los storten van het product kan ook. Doordat onze vrachtwagens op alle assen aangedreven kunnen worden, is het mogelijk om ook in ruw terrein rijden. Wanneer de draagkracht van de bodem voldoende is, kunnen wij op bijna elke gewenste plek het materiaal storten.

Wij beschikken over 3 vrachtwagens waarmee wij dagelijks de materialen bij de klant bezorgen. Daarnaast wordt gebruikt gemaakt van een aantal vaste transporteurs om bij drukte overal op de gewenste tijd te kunnen leveren. Onze 6×6 knijperauto’s zijn uitgerust met een knijper en een stenenklem en kunnen tweezijdig lossen. Zij voldoen aan de EURO 5 emissienorm. De knijperauto’s kunnen ingezet worden voor onze eigen werkzaamheden maar ook transportwerkzaamheden voor derden zijn mogelijk. We beschikken daarvoor over de benodigde eurovergunning en een VIHB registratie. Onze 8×8 kieper voldoet aan de EURO6 emissienorm. Deze wordt voornamelijk ingezet om ophoogzand bij de klanten te leveren, maar ook grond of bijvoorbeeld puin kan hiermee afgevoerd worden.

Overslag
Op onze locatie in ’s-Gravendeel kunnen wij ook overslag voor derden verzorgen. Het lossen van zowel losse goederen als stukgoed is in overleg mogelijk. Het beladen van schepen behoort ook tot de mogelijkheden. Zo wordt de kade ook gebruikt om bijvoorbeeld grond of klei in schepen te laden en per schip naar de toepassingslocatie te vervoeren. Samen met de klant wordt gekeken naar een geschikte uitvoeringsmethode en correcte planning van de overslagactiviteiten.